انجمن گردشگری اوز در ایام نوروز کمپینگ گردشگری را راه اندازی کرد.
بیشتر ین بازدید از موزه مردم شناسی اوز در فصل پاییز و زمستان 1393 اتفاق افتاد.
لارستان کهن جزو نخستین شهرستانهایی است که صاحب نشریات محلی بوده اند. که استمرار چاپ و نشر میلادلارستان، عصر اوز، صحبت نو، بشارت نو از آن جمله اند.
دکتر ناهید جلیلی استاد و عضو هیات علمی گروه زبان فرانسه دانشگاه الزهرا تهران و مترجم _ مولف کتابهای (واژه شناسی زبان فرانسه، امثال و تعبیرات زبان فرانسه، فرهنگ زبان رسانه ای، فرانسه به فارسی و فارسی به فرانسه و... )به اتفاق مهندس حامد عبدالهی دبیر انجمن گردشگری و تقوی فرد مترجم زبان فرانسه از آثار تاریخی اوز شامل کاروانسرا تاریخی سیفا، آب انبارهای فاریاب میرعبداله و موزه مردم شناسی اوز بازدید کردند.
کودکان موسسه خلاقیت اوز از موزه مردم شناسی دیدن کردند.
دوچرخه سواری که از بلژیک مسیر سفر را طی کرده بود، پس از ترکیه وارد ایران شد.
حسین پور اسد رئیس میراث فرهنگی لارستان صبح روز 29 آذر از موزه مردم شناسی اوز دیدن کرد.
کاریزهای سنگی فاریاب «انوه» یا «عنوه» در جنوب اوز که از 15 حلقه چاه تشکیل یافته است در درون کوه و بر روی سخت ترین نقاط (صخره ها) با دهانه 1در2 متر حفر گردیده است که در گذشته دارای درپوش نیز بوده است.
قلعه پرویزه اوز – لارستان این قلعه مربوط به دوران ساسانیان بر فراز کوهی، در ارتفاع 200 متری قرار دارد و اطراف آن پرتگاه است . این بنا از سنگ ، گچ ، ساروج و خشت ساخته شده و دارای بقایای ایوان، شاه نشین، آب انبار ، زیر زمین ، اتاق و حیاط است. این قلعه 25 هزار متر مربعی تنها بنای باقی مانده اش برج 3متری است که از آن برای دیدبانی استفاده می شد .
در گذشته میدان های کوچکی در شهر اوز وجود داشتند که در زبان عادی مردم به لرد معروف بودند. وجود این لردها در بافت قدیمی شهر نشان از محل اجتماع مردم و در واقع محل رفع نیازهای آنان بوده است. نوجوانی من در محله «لرد دره» گذشت. لردی که یک طرف آن منزل مرحوم دانشمند و خانه ای وابسته به آن و طرف دیگر 5 مغازه بود.