کد خبر : 10344 زمان مخابره: 8 ارديبهشت 1399 -- 15:56:24 | تعداد بازدید: 467 نسخه چاپی

نهم اردیبهشت ماه روز شورا ها گرامی باد

نهم اردیبهشت سالروز رویدادی بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، كه بی تردید نشان از تعمیق مردم سالاری دینی در جامعه اسلامی ما دارد.

نهاد شورا كه شالوده آن ریشه در قرآن و مبانی دین مبین اسلامی دارد در واقع به فرایند واگذاری امور به مردم، عینیت بخشید و به بركت این اتفاق، نقش آفرینی مردم در تعیین سرنوشت خود و جامعه ای كه در آن زندگی می كنند، دوچندان گردید.

بدینوسیله سالروز تأسیس نهاد مقدس شورای اسلامی شهر را به اعضای محترم شورا تبریك عرض نموده بر خود وظیفه میدانیم از پیگیری، تلاش، مساعدت و راهنمائی های ارزنده تان در پیشبرد اهداف شهر و شهرداری كه یقیناً حاصل همدلی و همكاری مضاعف بین اعضای شورای اسلامی شهر بوده است تقدیر و تشكر نماییم.

07 ارديبهشت 1403 , 17 شوال 1445 , 2024 April 26