کد خبر : 10314 زمان مخابره: 3 فروردين 1399 -- 09:38:58 | تعداد بازدید: 327 نسخه چاپی

جمع آوری سگ های ولگرد سطح شهر، در این روزهای حساس جهت حفظ بهداشت عمومی شهر اوز

جمع آوری سگ های ولگرد سطح شهر در این روزهای حساس جهت حفظ بهداشت عمومی شهر اوز توسط پرسنل زحمتکش شهرداری اوز

« به نام خداوند بخشنده و مهربان »

ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و امید برون رفت از همه مشکلات و به امید آینده ای روشن.

در ایامی که همگی ما جهت حفظ سلامت خود، خانواده و جامعه رفت و آمدمان را به حداقل ممکن رسانیده ایم و حتی بیرون رفتن از خانه خود را با دلایل خیلی مهم انجام میدهیم، پرسنل زحمت کش خدمات شهری شهرداری اوز اقدام به جمع آوری سگ های ولگرد در سطح شهر، در این روزهای حساس جهت حفظ بهداشت عمومی شهر اوز در طی این 10 روز گذشته نموده است. که طی این روز ها پنجاه قلاده سگ، زنده گیری شده و به محل نگهداری واقع در سایت زباله انتقال داده شده اند.
جا دارد از همه پرسنل زحمتکش شهرداری اوز تقدیر و تشکر گردد.

08 ارديبهشت 1403 , 18 شوال 1445 , 2024 April 26