کد خبر : 10094 زمان مخابره: 31 مرداد 1394 -- 04:36:06 | تعداد بازدید: 1340 نسخه چاپی

اولین کارگاه آموزشی سرمایه گذاری و اشتغال زایی برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی سرمایه گذاری و اشتغال زایی توسط شهرداری اوز با حضور اعضای شورا ، شهردار و کارمندان شهرداری اوز  در سالن کتابخانه عمومی اوز توسط دکتر ندیم معاون سرمایه گذاری و اشتغال زایی و عضو کارگروه سرمایه گذاری در کلان شهرها و  مهندس میرزایی (مدیر سرمایه گذاری و برنامه ریزی ارومیه )برگزار گردید .

در این کارگاه به صورت عملی و کاربردی به سرمایه گذاری و اشتغال زایی و جذب سرمایه و راه های سرمایه گذاری و پتانسیل منطقه  پرداخته شد .

در پایان گارگاه معاون سرمایه گذاری شهرداری تبریز و عضو کارگروه سرمایه گذاری در کلان شهرها به یک برنامه استراتژیک و مدون برای شهر اوز پیشنهاد داد و قرار شد این کار توسط شورا و شهرداری پیگیری شود.

04 ارديبهشت 1403 , 14 شوال 1445 , 2024 April 23