کد خبر : 9977 زمان مخابره: 27 دي 1393 -- 17:41:48 | تعداد بازدید: 730 نسخه چاپی

شورای اسلامی استان فارس از شورای شهر لار و اوز تقدیر کرد

یعقوبی رئیس شورای اسلامی استان فارس با ارسال دو نامه جداگانه شورای اسلامي شهر شهر لار و اوز را به منظور انجام امور محوله از جمله ارسال منظم صورتجلسات، تعامل و تفاهم ارزنده شورا و شهرداری با مردم و رعایت نظم و انضباط در امور مورد تمجید قرار داد. متن نامه هاي ارسالي به شرح زیر است:

ریاست محترم شورای اسلامی شهر لار

سلام علیکم

بنا بر گزارش شماره ۴۷۲/۱۱۰ مورخ ۲۵/۸/۹۳ ریاست محترم شورای اسلامی شهرستان لارستان مبنی بر انجام امور محوله به نحو احسن از جمله ارسال منظم صورتجلسات، تعامل و تفاهم ارزنده شورا و شهرداری با مردم و رعایت نظم و انضباط در امور، بدینوسیله زحمات حضرتعالی و سایر اعضاء محترم را ارج نهاده؛ ضمن تقدیر و تشکر سلامتی و سربلندی یاران شورایی را از خداوند متعال خواستاریم.

ریاست محترم شورای اسلامی شهر اوز

سلام علیکم

شایسته است مراتب سپاسگزاری این نهاد را به کلیه اعضاي محترم آن شورا اعلام فرمایید.

24 ارديبهشت 1403 , 05 ذی القعده 1445 , 2024 May 13