کد خبر : 9871 زمان مخابره: 28 آذر 1393 -- 11:23:02 | تعداد بازدید: 937 نسخه چاپی
اوز

بیمه سلامت بخش اوز افتتاح شد

با حضور دکتر ممتحن مدیر کل بیمه سلامت استان فارس و مهندس ایرانژاد معاون اداره بیمه گری و درامد استان فارس و هیات همراه و مسولین لارستان و بخش اوز بیمه سلامت اوز افتتاح گردید.

دفتر پیشخوان دولت و خدمات عمومی هاشمی که از نظر خدمت رسانی مقام اول در شهرستان لارستان را به خود اختصاص داده است  از این پس نیز خدماتی از قبیل تعویض/تمدید/صدور المنثی/ابطال در صندوقهایی کارکنان دولت/سایر اقشار/روستاییان/خویش فرما ایرانیان را به شهروندان بخش اوز ارایه خواهد داد.

در  مراسمی به همین مناسبت از  بی بی فاطمه هاشمی به خاطر پیگیرهای مجدانه از طرف مهندس نوروزی ریاست پست بانک لارستان تجلیل و از زحمات بخشدار  و شورای اسلامی به خاطر پیگیری این امر مهم تشکر بعمل امد.

برای رفاه حال همشهریان عزیز این خدمات در شهر اوزتوسط پست بانک هاشمی واقع در فلکه امام شافعی ارایه میگردد و نیازی به رفتن به شهر های همجوار نخواهد بود.

04 ارديبهشت 1403 , 14 شوال 1445 , 2024 April 23