کد خبر : 9847 زمان مخابره: 15 آذر 1393 -- 17:08:21 | تعداد بازدید: 1540 نسخه چاپی
انجمن طبیعت گردی تاگاره اوز

استقبال از پرندگان مهاجر به تالاب هیرم

انجمن طبيعت گردي تاگاره خانه فرهنگ اوز روز 14 آذر برای استقبال از پرندگان مهاجر به تالاب هيرم عزيمت نمودند.

در اين استقبال كه ٢٠ نفر از اعضاي انجمن به همراه شهردار اوز حضور داشتند پرندگان مهاجري همانند فلامينگو و انواع اردك و مرغابي در تالاب مشاهده گرديدند كه انتظار ميرود با سردتر شدن هوا تعداد آنها بيشتر شود.

تالاب هيرم در دشت لار و ٦٠ كيلومتري شمال لار و ٣٦ كيلومتري اوز ، بين روستاي كوره و هيرم قرار دارد . اين تالاب كه ٤ كيلومتر مربع مساحت دارد داراي انواع متنوعي از گونه اي گياهي است كه در اوايل پاييز و فصل زمستان پذيراي پرندگان مهاجر زمستان گذران مي باشد كه از كشورهاي همسايه به اين تالاب مهاجرت مي نمايند.

تالاب هيرم از نظر گردشگري و علمي يكي از منحصر به فردترين تالابها در استان فارس است كه ارزش بسياري براي محققان و پژوهشگران دارد.

01 ارديبهشت 1403 , 11 شوال 1445 , 2024 April 19