جستجو:

کد خبر : 10280 زمان مخابره: 7 مهر 1398 -- 12:15:57 | تعداد بازدید: 80 نسخه چاپی

از آتش نشانان شهر اوز، در روز آتش نشانی و خدمات ایمنی تقدیر شد

تجلیل از آتش نشانان شهر اوز امروز هفتم مهرماه به مناسبت روز آتش نشانی و خدمات ایمنی در ساختمان آتش نشانی شهرداری اوز

هفتم مهر، روز تجلی فداکاری‌ها و رشادت‌های آتش‌‌نشانان متعهد و شجاع کشور عزیزمان ایران

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوز: امروز 7 مهرماه 1398 روز آتش نشانی و خدمات ایمنی با حضور شهردار، بخشدار، رییس شورای اسلای شهر، کارکنان شهرداری در ایستگاه آتش نشانی اوز با دادن هدایا و لوح تقدیر از آتش نشانان خدوم آتش نشانی اوز تجلیل شد.

در این مراسم ابتدا مهندس کراماتی شهردار محبوب اوز و سپس آقای آتش فراز بخشدار مردمی بخش اوز و آقای محبی رییس شورای اسلامی شهر اوز ضمن تبریک به مناسبت روز آتش نشانی و خدمات ایمنی خصوصاً آتش نشانان شهر اوز از زحمات آنان در این یکسال تقدیر و تشکر کردند.

در پایان جلسه که نیم ساعت به طول انجامید با دادن هدایا به تمامی آتش نشانان اوز از طرف شهردار از خدمات آنان تجلیل شد.

روابط عمومی شهرداری اوز

نظرات ارائه شده