کد خبر : 10266 زمان مخابره: 19 مرداد 1398 -- 12:51:45 | تعداد بازدید: 297 نسخه چاپی

برگزاری همایش بزرگ توانمندسازی جوانان، ازدواج موفق و مهارت های زناشویی توسط شهرداری اوز و موسسه سفیران تندرستی اوز

به گزارش روابط عمومی شهرداری اوز: به مناسبت هفته ازدواج، برگزاری همایش بزرگ توانمندسازی جوانان، ازدواج موفق و مهارت های زناشویی در روز پنجشنبه 17 مرداد ماه 1398 ساعت 20:30 در سالن مدرسه عالی احمدیه توسط شهرداری اوز و موسسه سفیران تندرستی اوز برگزار گردید.

در این همایش ابتدا قرائت قرآن توسط آقای عرفان صدیقی و بعد از آن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید؛ مجری این برنامه را آقای محمد شریف حسینی به عهده داشت.

ابتدا خانم فریبا صالحی عضو شورای اسلامی شهر اوز ضمن خیر مقدم به حضار و تشکر از برگزار کنندگان این برنامه، این برنامه ها و همایش ها را در سطح شهر مفید دانستند.

بعد از آن دکتر سید احمد هاشمی که موضوعات قبل از ازدواج را به عهده داشت با توجه به دیدگاه قرآن و احادیث و علوم روان شناسی، دیدگاه های خود را مطرح نموده و به تمام سوالات و محورهای همایش قبل از ازدواج را پاسخ دادند ک این موضوعات 35 دقیقه به طول انجامید و مورد استفاده گرم حضار قرار گرفت.

بعد از صحبت های دکتر هاشمی، دکتر فاطمه سلامی روان شناس و مدرس دانشگاه به موضوعات بعد از ازدواج که از قبل مطرح شده بود، پرداختند و به سوالات و موضوعات بعد از ازدواج پاسخ دادند که مورد استقبال و تشویق حاضرین در جلسه قرار گرفت.

در پایان جلسه، 2 استاد به سوالاتی که توسط حاضرین در جلسه مطرح شده بود پاسخ دادند.
در این همایش 170 نفر شرکت کننده حضور داشتند که 2 ساعت به طول انجامید.

حاضرین بعد از پذیرایی 2 کتابچه که با موضوعات:
1- منشور جهانی جدید خانواده
2- نیازهای عاطفی زن و مرد کدامند؟
که توسط واحد روابط عمومی شهرداری اوز و موسسه سفیران تندرستی آماده شده بود، به صورت رایگان بین شرکت کنندگان توزیع گردید.

لازم به توضیح است، کسانی که موفق نشدند در این همایش شرکت داشته باشند و یا اینکه دوست دارند دوباره همایش را ببینند، بعد از تدوین فیلم همایش بزودی می توانند با مراجعه به سایت شهرداری اوز، فیلم همایش را دانلود و تماشا نمایند.

30 فروردين 1403 , 09 شوال 1445 , 2024 April 18