کد خبر : 10026 زمان مخابره: 5 اسفند 1393 -- 08:34:25 | تعداد بازدید: 1229 نسخه چاپی
در اوز

کودکستان ساره سعادت میزبان مسابقات قرآن منطقه اوز

کودکان رده‌ی سنی پیش‌دبستانی تا مقطع اول و دوم دبستان های منطقه اوز در مسابقه‌ی حفظ قرآن کریم، در کودکستان ساره سعادت اوز با هم به رقابت پرداختند.

به گزارش پرتال اطلاع رسانی شهرداری اوز این مسابقه‌ با حضور 450 شرکت‌کننده‌ی دختر و پسر، از کودکستان ها و دبستانهای اوز، کهنه، کوره، اسلام آباد، هود، قلات، بیدشهر، فیشور، محلچه و گلار در مسابقه‌ی حفظ قرآن کریم روز دوشنبه4/12/93 با صحت رعایت تجوید و خواندن سوره‌ی تعیین‌شده، توسط اعضای هیات داوران این مسابقه‌ی قرآنی که ملاک امتیازات این مسابقه بود رقابت کردند.

مدیر کودکستان ساره سعادت در این مورد گفت: این چهارمین دوره است که کودکستان ساره سعادت با همکاری آموزش و پرورش میزبان مسابقات قرآن کریم می باشد. فریبا نامدار مدیر کودکستان گفت: از جمله اهداف اصلی این دوره مسابقات قرآنی تربیت و ارتقای دانش آموزان و آشنا به اصول و روش‌های آموزشی قرآن است. و نفرات برتر به مسابقات استانی راه می یابند. در پایان به شرکت‌کنندگان نیز هدایایی به عنوان یادبود اهدا شد.

حمیرا    نامدار

31 فروردين 1403 , 10 شوال 1445 , 2024 April 19